Educorner, uw IT en SMARTBoard specialist
Factuur nodig? Mail ons en vraag uw login aan
Educorner, uw IT en SMARTBoard specialist
Factuur nodig? Mail ons en vraag uw login aan
Educorner, uw IT en SMARTBoard specialist
Factuur nodig? Mail ons en vraag uw login aan
Educorner, uw IT en SMARTBoard specialist
Factuur nodig? Mail ons en vraag uw login aan
Previous
Next

Laptopkar Safecart 36PRO+

00009
€1 573,00
Op voorraad
1
Productgegevens


De Safecart 36 PRO+ laptop kar is een professionele laptopkar die geschikt is om 36 apparaten op te slaan en op te laden.

Gebruikt u binnen uw bedrijf of organisaties laptops dan heeft u waarschijnlijk al ontdekt dat het veilig en geordend opslaan hiervan een probleem is. Een laptopkar biedt hier de oplossing. Aan het begin van de de dag wordt de laptopkar naar de locatie gereden waar de volledig opgeladen laptops door de werknemers kunnen worden gepakt en gebruikt. Aan het einde van de werkdag zet iedereen zijn laptop weer in de trolley waarna deze in een afgesloten ruimte kan worden gestald zodat alle notebooks gedurende de nacht worden opgeladen.

Deze Safecart 36 PRO+ is voorzien van een geavanceerd oplaadsysteem. U kunt kiezen om alle laptops gelijktijdig continu op te laden, alle laptops gelijktijdig op een timer, of gefaseerd per 9 laptops op een timer op te laden.

Afmetingen

Breedte: 117cm
Diepte: 65 cm
Hoogte: 114 cm

Afmetingen schappen

Breedte: 34 cm
Lengte: 30 cm
Hoogte: 3,5 cm

Stevig 3-pins slot
Het slot van de Safecart 36 PRO+ zet zichzelf vast in aan de zijkant en onder en bovenzijde van de laptopkar. Op deze manier zijn de toestellen veilig opgeborgen.

Kabelmanagement
Middels het kabelsysteem worden kabels netjes langs de schappen geleid. Hierdoor krijgt u nooit een warboel van kabels.

Extra stevige wielen
De wielen van de Safecart 36 Pro+ zijn extra stevig uitgevoerd zodat het verplaatsen van zwaar beladen laptopkar geen enkel probleem is.

Beschermplaten

Aan de onderzijde van de laptop kar zit nog een extra stalen plaat.Voor bescherming bij eventuele drempels of andere verhogingen.

Geavanceerd oplaadsysteem

De Safecart 36 PRO+ is voorzien van een geavanceerd oplaadsysteem. Dit systeem beschermt uw stroomvoorziening tegen een piekspanning. De aansluitpunten A,B leveren altijd continu spanning. u kunt hier bijvoorbeeld een wireless accespoint of ander apparaat aansluiten wat altijd aan moet staan. De groepen 1,2,3,4 hebben de volgende mogelijkheden.

  • Alle groepen gelijktijdig continu opladen
  • Alle groepen gelijktijdig getimed opladen.
  • Gefaseerd per groep, getimed opladen. (bijvoorbeeld eerst 100min groep 1, daarna groep 2 enz.. en daarna begint de cyclus weer opnieuw)
Bewaar dit product voor later

Persoonlijk advies

Onze adviseurs zijn telefonisch bereikbaar

Snelle levering

Vanaf 1 werkdag

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Support

Telefoon: +32 9 277 90 12 (ma-vrij 08u30 - 17u00)