Educorner, uw IT en SMARTBoard specialist
Factuur nodig? Mail ons en vraag uw login aan
Educorner, uw IT en SMARTBoard specialist
Factuur nodig? Mail ons en vraag uw login aan
Educorner, uw IT en SMARTBoard specialist
Factuur nodig? Mail ons en vraag uw login aan
Educorner, uw IT en SMARTBoard specialist
Factuur nodig? Mail ons en vraag uw login aan
Previous
Next

Safelocker 12 USB

00000
€738,10
Op voorraad
1
Productgegevens

De Safelocker 12 is geschikt om 12 verschillende tablets of iPads gelijktijdig op te laden. De ruime schappen zorgen ervoor dat de locker geschikt is voor vrijwel elke tablet die op dit moment verkrijgbaar is. Ook chromebooks passen zonder problemen in deze tabletkast. Perfect voor gebruik bij bedrijven of instellingen waar tablets of iPads gebruikt worden. Elke afdeling kan zijn eigen tablet kluisje gebruiken en afsluiten wanneer zij dit willen. U kunt de locker op een kast neerzetten of aan de muur bevestigen. Het montagemateriaal voor bevestiging aan de muur wordt niet meegeleverd.

Afmetingen
De afmetingen van deze Safelocker 12 zijn 68,5x45x45cm (breedte x hoogte x diepte). Kan eenvoudig aan de muur worden opgehangen. Compact genoeg voor ieder kantoor.Wilt u een kleinere afmeting en gebruikt u alleen USB dan kunt u voor de Safelocker 12 USB variant kiezen.

afmetingen-locker-stekker

Maximale afmetingen tablets
De Safelocker 12 is geschikt voor apparaten met de afmetingen 26x37x2,8cm (lxbxh). Dit is inclusief een eventuele uitstekende stekker.Deze ruime afmeting zorgt ervoor dat ook veel tablets inclusief hoes en/of toetsenbord in deze tablet locker passen.

afmetingen-tablet-stekker

Slim stekker systeem
Om de tabletlocker zo netjes mogelijk te houden is de safelocker voorzien van een slim stekkersysteem. De stopcontacten zitten in een uitschuifbare lade boven de tablets. Hierdoor blijven de adapters uit het zicht. Alleen het snoertje is zichtbaar.

stekker-eu-stekker

Geschikt voor 12 apparaten
De Safelocker 12 is geschikt voor 12 apparaten. Dit kunnen tablets, iPads, Chromebooks of kleine laptops zijn. Als het maar binnen de maximale afmetingen van de schappen valt. Elk schap is gemaakt van kunststof zodat uw apparaat zo min mogelijk beschadigingen op kan lopen.

schappen-stekker

Inschuifbare deurtjes
Omdat de tablet locker vaak de hele dag openstaat. Voor mensen die hun tablet pakken of willen opladen kunnen de deurtjes in de kast worden geschoven. Op deze manier zitten de deurtjes nooit in de weg als de kast open is.

Bewaar dit product voor later

Persoonlijk advies

Onze adviseurs zijn telefonisch bereikbaar

Snelle levering

Vanaf 1 werkdag

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Support

Telefoon: +32 9 277 90 12 (ma-vrij 08u30 - 17u00)